Behandelingen bij Tandartsenpraktijk Overijssel

In onze praktijk bieden we complete tandheelkundige zorg door samenwerking van onze teamleden. De tandarts, mondhygiënist en preventie assistent en de stoelassistenten zorgen samen voor een gezonde lach.

Wij werken nauw samen met orthodontisten in de regio en met kaakchirurg-implantologen in de regionale ziekenhuizen.

Maak een afspraak

Heeft u gebitsproblemen of esthetische wensen? Dan kunt u bellen voor een afspraak bij uw tandarts.

Locaties

Lemelerveld: 085 04 08 301
Heino: 08504 08 302

Locaties

lemelerveld@tandartsenpraktijkoverijssel.nl
heino@tandartsenpraktijkoverijssel.nl

Dental Family Plan

Gezonde tanden en kiezen zijn belangrijk voor je hele leven. Maar je moet er wel wat voor doen. Dit geldt ook voor kinderen. Daarom adviseren wij om elke half jaar (samen met uw kinderen) bij uw tandarts langs te gaan voor een Periodiek Mond Onderzoek.
Het melkgebit is namelijk van zeer grote invloed op de algemene gezondheid. Daarnaast geldt, jong geleerd is oud gedaan. Dus neem uw kinderen regelmatig mee naar de tandarts voor controle om tandproblemen te voorkomen.

GRATIS MONDZORG TOT 18 JAAR

Tandheelkundige controles en zorg wordt tot je 18e vergoedt (m.u.v. orthodontie). Kinderen tot 18 jaar kunnen dus gratis naar de tandarts! Zo is er geen drempel voor een gezonde basis  voor het melkgebit en het volwassen gebit.

We adviseren om vanaf 2 jaar kinderen kennis te laten maken met de tandarts, om alvast vertrouwd te raken met de tandarts en de praktijk. Neem ze daarom mee als u zelf langskomt voor uw controle en laat zien dat de tandarts helemaal niet eng is.

  • Voorkomen is beter dan genezen
  • Minder kans op ontwikkeling van pijnklachten
  • Vroegtijdig problemen herkennen en preventief aanpakken
img-03

Onze tandartsen